Vacature E-Bike Monteur

Houd je van techniek, autorijden en vrijheid? Ben jij die handige sleutelaar die voldoening haalt uit het oplossen van technische problemen door het hele land?

Wij ontwikkelen en verkopen elektrische fietsen. Deze gaan rechtstreeks naar zakelijke klanten of we maken ze compleet rijklaar en leveren, via allerlei kanalen, direct aan de consument. We zijn hard aan het groeien en hebben daarom meer technische mensen nodig om alle klanten snel te kunnen bedienen.

Wat je gaat doen als Mobiele E-bike monteur?

Als Mobiele monteur ga je dagelijks op pad naar zakelijke klanten en particulieren om technische storingen te verhelpen. Of het nou gaat om een accu die kuren heeft of een kabelbreuk op een onmogelijke plek. Jij hebt er lol in om uit te zoeken wat er aan scheelt en je neemt de nieuwe bevindingen mee naar de volgende klus.

Eenmaal terug in de werkplaats deel je de ervaringen met je collega’s en zorg je dat jouw servicebus wordt bijgevuld met de juiste onderdelen. Als er geen storingen in het land zijn ben je in Breda om een handje te helpen op andere afdelingen.

Hoe word je onze Mobiele E-bike monteur?

Wij zoeken een dienstverlener met een talent voor sleutelen. Je hoeft geen volleerd fietsenmaker te zijn, je wordt intern opgeleid. Salaris in overleg op basis van jouw ervaring.

Je bent/hebt:

  •   Technisch inzicht en enige ervaring met het sleutelen aan fietsen;

  •   woonachtig in Breda of omgeving;

  •   verantwoordelijkheidsgevoel;

  •   sociaal;

  •   niet bang om fouten te maken.

Heb je interesse? Stuur ons een bericht via leukebaan@bluezonemobility.nl